< 2500 VEYA 3500 TARGEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK | ziraat fakültesi | Tarım haberleri Son dakika tarım haberleri
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

2500 VEYA 3500 TARGEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK
13 Ocak 2012 Cuma Saat 17:13
ZİRAAT MÜHENDİSİ VETERİNERLER SU ÜRÜNLERİ VE GIDA MÜHENDİSİ

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞINA AÇIK MEKTUP

Sitemize gelen yazıların tamamı birleştirilip oluşturulmuştur.

1-Targel ataması bekleyen binlerce kişi bakanın ağzından çıkacak 2 kelimeyi veya tarihi (açıkcası şubat 2012 ortası ösym ilan edecek 798 veteriner 1584 ziraat mühendisi 90 gıda mühendisi 28 su ürünleri mart 2012 ayında göreve başlayacaklar) diye söyleyemiyor. çokmu zor bunu söylemek bu kadar millet kpss yemi çalışsın atamammı beklesin. tarım bakanımızdan veya yetkililerden bu hususta  açıklama beklenmektedir.

2- Targel veya diğer adı tarımı geliştirme projesi 10,000 kişi olunca sistem çalışması tamam mı oldu.Tarım ülkesinde 7 bölge 7 farklı iklim kuşağında her bölgenin kendine has bitkisel üretim deseni var. Bakanlık bölgelerde yüksek verim düşük maliyet ve çiftçiye anında bilgiyi verme konusunda bu açığı kapatabildi mi. kısacası targel bitti. personel alımı yokmu? meslektaşlarımız 20 yıl dahamı bekleyecek. veya yıllardır süregelen teknikere fakulte imkanları sonuna kadar açık bırakılarak mühendis yerine bu şekildemi açık kapanacak.

3- tarım bakanlığının en yakın zamanda diğer bakanlıkların yaptığı gibi alacağı personelin sayısını niteliği belirtmesi ve mezun olan veya son sınıfda okuyan genç arkadaşlarımızın geleceğe umutla bakmasını sağlamalıdır.

4- Tarım bakanlığı bundan sonraki yıllar için  yeni projeler varmı? varsa bunu kamuoyu ile paylaşmasını istiyoruz.


SAYGILARIMIZLA ATAMA BEKLEYEN 

 ZİRAAT MÜHENDİSLERİ VETERİNERLER SU ÜRÜNLERİ MÜHENSİLERİ VE GIDA MÜHENDİSLERİ

Bu yazı toplamda 46034 defa okundu.
bestami doğan
ziraat teknikeri
ben çok merak ediyorum ziraat teknikerligi (bağcılık bölümü) ve veteriner teknikerligi bölümünden hiç alım yok neden üniversteye halen alım yaparlar anlamıyorum . Kardeşim almasınlar kapasınlar bölümü madem devlet atama yapmıyor özel sektörde de iş yok boştan boşa yıllarımız heba oluyo yazık günah 26 yaşındayım halen kpssdir okuldur kitatır bu saatten sonra çıraklık yapcaz bu gidişle haram olsun verdigim harçı sınav parası ....
25 Aralık 2012 Salı Saat 18:43
CENGİZ
targel
aralık ayı geldi.Allah aşkına bir açıklama yapın.ümitlerimizi tüketmeyin.
18 Aralık 2012 Salı Saat 15:04
tavsiye
TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA
evet arkadaşlar bu bölüme devlet hiç önem vermiyor tek tük alırsa da onuda doğu görevi gibi bir iki yere gönderiyor tavsiyem bu bölüme gelmeyin çünkü hiç bir işe yaramayan işsizler ordusu bölümüdür bu bölümü seçerseniz şunu bilin hiçbir zaman hayal ettiğiniz şeylere ulaşamayacaksınız
07 Ekim 2012 Pazar Saat 02:21
Tüm Yorumları Göster(30)